Team ReCandles

f2bf0a3d-14e3-4dad-b19b-b28d51e4a458

Ruben Boogaard

algemeen directeur

Mijn naam is Ruben Boogaard en ik ben Algemeen Directeur. Ik stuur het bedrijf aan en zorg ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt. Ik kijk er naar uit om iedereen te helpen waar nodig!

Demi
De Kock

financieel manager

Mijn naam is Demi en ik doe momenteel de opleiding Finance & Control! Ik doe dus het financiële aspect achter de schermen!

Isabelle Sprengers

hr manager

Hi! Mijn naam is Isabelle en ik ben de HR manager van ReCandles. Ik regel alles omtrent personeel en interne problemen.
Ik kijk uit naar het aankomend half jaar!

Viggo
Kaaij

Sales manager

Hii! Ik ben Viggo Kaaij en studeer commerciële economie aan de HZ. Binnen ons bedrijf ben ik verantwoordelijk om de sales en marketing te onderhouden!

Nienke Beijersbergen

Inkoop- en verkoop manager

Hoi! Ik ben nienke en doe bedrijfskunde. Ik ben de inkoop en productiemanager van ReCandles. Ik regel dus alles rondom de voorbereidingen van ons bedrijf!

Veerle
Jansen

Marketing manager

Hallo, mijn naam is Veerle. Ik studeer Bedrijfskunde en ben bij ReCandle de Marketingmanager. Ik ben dus verantwoordelijk voor de marketingstrategieën bij dit bedrijf.

Rainesh
Behary

communicatie manager

Hoii! mijn naam is Rainesh en ik studeer Communicatie. Ik ben de Communicatie Manager van ReCandles, dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het communiceren met de buitenwereld. Ook zorg ik voor de social media kanalen.